Author Topic: SM456 ?  (Read 1815 times)

Offline Blazin

  • Blazin new trails!
  • Global Moderator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 6130
SM456 ?
« on: September 22, 2007, 10:05:19 PM »
My buddy with the Chevy powered Yota screewed something up in his trans at the party / mud bog. He went to plow 3rd from 2nd, and something broke. It was jambed between gears, they took out the sifter and got into neutral, but now all he has is 3rd. No reverse or other forward gears. Any Ideas? I am thinking he just bent the shift fork. It doesn't make noise or grind.
Some people are like Slinkies. Not really good for anything, but they still bring a smile to your face when you push them down a flight of stairs

Offline VileZambonie

  • Global Moderator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 17826
Re: SM456 ?
« Reply #1 on: September 23, 2007, 02:18:27 AM »
It's gotta be a broken shift rail or linkage problem to be in 2 gears at once
,                           ___ 
                         /  _ _ _\_
              ⌠ŻŻŻŻŻ'   [☼===☼]
              `()_);-;()_)--o--)_)

Offline Blazin

  • Blazin new trails!
  • Global Moderator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 6130
Re: SM456 ?
« Reply #2 on: September 23, 2007, 10:43:46 PM »
I gave him a 2x Sm today he is going to try and salvage the output shaft from his. He opened it up and the gears are trashed.
Some people are like Slinkies. Not really good for anything, but they still bring a smile to your face when you push them down a flight of stairs